Mengenai Kami

Pelbagai Kursus Berkaitan Barang Kemas

Versagold menjalankan aktiviti perniagaan perundingan, latihan dan perkhidmatan berkaitan emas dan barang kemas.

Berpengalaman dalam rekaan barang kemas serta pendidikan sejak 2010 dan dibangunkan bersama tenaga mahir industri.

Versagold juga berkolaburasi dengan Universiti Sains Malaysia dalam menawarkan kursus berkaitan dengan barang kemas. Modul pembelajaran menepati piawaian standard industri.

0
Ditubuhkan
0 +
Kedai Emas & Arrahnu
0 +
Peserta
Kursus Kemahiran Pertukangan & Industri Emas
Pakar Barang Kemas

Versagold dan VGC Trading merupakan syarikat bumiputera yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) menjalankan aktiviti perniagaan dan perundingan dan perkhidmatan berkaitan emas dan barang kemas. Berpengalaman dalam rekaan barang kemas serta pendidikan sejak 2010 dan dibangunkan bersama tenaga mahir industri.

Versagold telah menerima lebih 50 syarikat terdiri dari kedai emas dan ar rahnu dalam pelbagai kursus.

Tenaga pengajar berpengalaman dan berlatarbelakangkan pensyarah jewellery, pengajar pengujian emas, pengurusan produksi, pereka barang kemas dan jualan.

Melahirkan Individu Yang Berkemahiran Dan Berkualiti Dalam Pertukangan Emas

Pakar Barang Kemas

Bidang perniagaan utama syarikat kami adalah menyediakan khidmat nasihat dalam latihan penilaian perbankan ar rahnu dan mengendalikan kursus-kursus berkaitan menentukan tahap ketulinan emas dan barang kemas. Kami juga menjual peralatan uji emas kepada syarikat perbankan, syarikat barang kemas mahupun persendirian. Selain itu kami juga menyediakan kelas seni rekaan barang kemas dan pertukangan dan rekaan berkomputer CAD (Computer Aided Design). Pihak kami menerima tempahan rekaan barang kemas termasuk barang kemas bertahtakan berlian, pelbagai jenis logam seperti emas dan perak.

Kami juga menyediakan khidmat nasihat perancangan perniagaan berkaitan emas dan barang kemas kepada individu, peniaga baru dan juga mereka yang merancang untuk membuka perniagaan.

  • Anda minat untuk menghasilkan barang kemas?
  • Anda peniaga barang kemas?
  • Ingin menjana pendapatan dengan kemahiran?
  • Staf kedai emas anda perlukan latihan kemahiran?
  • Tak tau nak belajar kat mana?

Versagold bantu tingkat kemahiran anda!

jom masuk kelas!